Unimec – producator de structuri si confectii metalice pentru liniile electrice

SC Unimec Buzau este unul din cei mai importanti producatori de structuri si confectii metalice pentru liniile electrice aeriene de joasa si medie tensiune si stalpi metalici zabreliti.

Fondata in 1993, s-a impus in cei 23 ani de existenta ca un partener de incredere pentru toti colaboratorii sai, clienti si furnizori.

Aflata intr-o continua dezvoltare, firma are in acest moment aprox. 65 angajati.

Managementul calificat si muncitorii cu experienta asigura o buna desfasurare a activitatii, avand ca unic scop cresterea productivitatii si mentinerea calitatii la nivelul cel mai inalt.

Activitatea de baza este producerea de confectii metalice pentru liniile electrice aeriene de joasa si medie tensiune ( cleme, coronamente, armaturi, prize de pamant, accesorii pentru posturi de transformare, etc. ).

 

Despre produsele Unimec

Cu un portofoliu de peste 200 de produse, Unimec poate raspunde tuturor cerintelor clientilor sai in cel mai scurt timp posibil.

Unimec este furnizor agreat de catre SC Electrica SA, E.ON Moldova si CEZ Oltenia, fiind de asemenea si singurul producător omologat de furnituri omologate ENEL Distributie Romania.

SC Unimec ofera constructorilor de linii electrice aeriene produse conforme, de calitate certificata de sistemul de management integrat (calitate-mediu-securitate operationala).

Acoperirea anticoroziva a produselor se face prin zincare termica in parteneriat cu principalii zincatori din tara sau prin tehnologia proprie de metalizare, echivalentă cu zincarea termica, care corespunde normelor SR EN 61284.

Toate produsele au un strat de zinc de peste 60 de micron si o durată de viata pana la 80 de ani.

 

Certificari pe care Unimec le detine

  • ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001
  • CPF SR EN 1090 — permite aplicarea marcajului CE pe structurile metalice
  • EN 3834
  • Furnizor autorizat AFER
  • Stand de incercari autorizat AFER

Program de prevernire si reducere a cantitatilor de deseuri

Descarca: Prezentarea companiei UNIMEC Descarca: Catalog produse UNIMEC